2021-10-23 07:45:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Résen kell lenned szombaton, mert valaki rossz tanácsot adhat neked

Napi horoszkóp október 23-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Szombaton a szerelem kerül a középpontba. A napi horoszkóp szerint az érzelmi életed ugyanis magas hőfokra emelkedhet, amit annak is köszönhetsz, hogy képes voltál változtatni a megrögzött szokásaidon. Például a gyanakvásodon... Rájössz arra is, hogy a régi csalódás már a múlté.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Talán új partnert, vagy csak emberi kapcsolatokat keresel, s szerencsére erre szombaton bőven adódik alkalom. Persze, csak akkor, ha kimozdulsz a négy fal közül. Legyél ugyanakkor óvatos! Sokféle emberrel találkozhatsz ma, de közülük nem feltétlenül a legvonzóbb jelenti számodra a legnagyobb biztonságot...


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szombaton különösen romantikus hangulatba kerülsz, és a szokottnál is nagyvonalúbban viselkedhetsz. Jól teszed, mert amit ma a szeretteidért teszel, minden szempontból megtérül. Nem anyagi formában persze, hanem annál sokkal tartósabb lehetőségben: a szeretetben.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Résen kell lenned szombaton, mert valaki rossz tanácsot adhat neked. Szerencsére, benned megvan a kellő mérték, és el tudod dönteni, hogy megfogadod-e a javaslatot, vagy sem. Részben talán igaza van az illetőnek, de a megoldás mégsem helyes. Bízz inkább a saját megérzéseidben!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kisebb viszályra kerülhet sor a családban szombaton, és már megint neked kell elővenned a taktikai érzékedet, hogy a vitákat elsimíthasd. Nem is tehetnél most máshogy: te vagy a középpontban, az érzelmek kereszttüzét így te sínylenéd meg legjobban...


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Végre döntened kellene egy érzelmi természetű ügyben, de most már hosszabb ideje csak halogatod ezt a döntést. Legalább beszélj róla valakivel, mert néha a magadba fojtásnál még az is jobb, ha kiabálsz. A megoldatlan probléma előbb-utóbb betegség formájában ölt testet. Te ezt pontosan tudod, szóval ne várd meg!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szombaton talán magányosnak érzed magadat, és ez még akkor is így lehet, ha egyébként rengeteg ember vesz körül téged. Pedig nincs okod a bánkódásra. Igaz, hogy a Nap kilép szombaton a jegyedből, de más módon kárpótol mostantól téged. Szóval, élj a lehetőséggel és közeledj a többiek felé. Nyisd meg a szívedet!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Nap a Skorpió jelébe lép szombaton, ami azt is jelenti, hogy hamarosan itt a születésnapod. Szuper hónap vár rád. Ami pedig a szombatot illeti, valaki sokat gondol rád. Lehet ő az egykori szerelmed, vagy jó barátod, aki gondolatban veled tölti a napot. Ne lepődj meg, ha összefutsz vele. Ha így történik, tudd, még dolgotok van egymással...


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szombaton váratlan meghívást kaphatsz valakitől, akivel hosszabb ideje nem is találkoztál. Bármilyen meglepőnek tűnik, fogadd el a meghívást, de ne egyedül menj el! Vidd magaddal a párodat is! Főleg akkor, ha emiatt családi programot kell lemondanod. Így a vitákat is megúszod.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha valaki nem kér a tanácsaidból, akkor nem tehetsz mást, mint kihúzod magad, és nagyonalúan a megjegyzéseket is visszatartod magadban. Az most különösen rosszul sülhet el, ha mások párkapcsolatába, a gyereknevelésbe szólnál bele. Gondolj arra, hogy fordított helyzetben ez neked sem esne jól.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az utóbbi időben talán álmatlansággal küzdesz. Ha ez így van, az annak is köszönhető, hogy túlságosan leterheled magadat szellemileg, idegileg, miközben a tested nagyon is elpuhult életet él. Szombaton használd ki az alkalmat és mindenképpen változtass ezen! Kirándulj, sportolj, mozogj annyit és azt, amihez kedvet érzel!


Halak: II. 19. - III. 20.

Anyagi helyzetedre ugyan lehet panaszod, de mégis inkább próbáld a dolgok jó oldalát nézni. Azért persze érdemes a megoldásokat is keresned: szombaton találkozhatsz valakivel, aki a pénzügyekben a segítségedre lehet. Akár új munkahelyet is találhatsz általa, vagy nála.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: